Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Καμπόσος: Βαριές ποινές για τους συκοφάντες, «ψέμα του αιώνα» ότι έφυγαν επιχειρήσεις από το Άργος (βίντεο)

Ο Δημήτρης Καμπόσος συνεχίζει να απαντά στα όσα είπε ο Γιάννης Μαλτέζος πριν από μία εβδομάδα σε τηλεοπτική εκπομπή τοπικού καναλιού («SUPER TV») και Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, παραθέτοντας στοιχεία από το Επιμελητήριο Αργολίδας πήρε θέση και διέψευσε τους ισχυρισμούς περί «λουκέτων στην πόλη του».

«Υπάρχει δικαιοσύνη η οποία προβλέπει αυστηρές ποινές γι’ αυτούς οι οποίοι κατηγορούν εμπορικές επιχειρήσεις», αναφέρει και προσθέτει «… μην κατηγορείτε τον Δήμο Άργους Μυκηνών, υπάρχω εδώ εγώ και τον υπερασπίζομαι τόσα χρόνια», δείχνοντας… τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν Προέδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Ο Δημήτρης Καμπόσος έδειξε ότι την τριετία 2008-2010 (όταν δεν ήταν Δήμαρχος) τα εμπορικά καταστήματα που έκλεισαν ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που άνοιξαν, ενώ αντίθετα το 2015 αλλά και τα έτη της πανδημίας αντιστρέφεται η κατάσταση.

Μίλησε ακόμα για το θέμα του αποχευτικού του δικτύου πρώην δήμου Λέρνας (Κιβάρι, Μύλοι, Σκαφιδάκι), ενώ χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γιάννη Μαλτέζου επανέλαβε ότι όσοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και τρομοκρατούν τους πολίτες θα οδηγούνται στη δικαιοσύνη. 

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Καμπόσος για τα «λουκέτα» στο Άργος και τους εμπόρους

«Τα έργα μας είναι εδώ, τα υπόλοιπα… είναι πολιτικαντισμοί με άλλα κίνητρα», είχε πει σε προηγούμενο βίντεο του ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, απατώντας σε άλλο θέμα που είχε θίξει ο Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος την Παρασκευή (01/07) το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή τοπικού καναλιού («SUPER TV») καταφέρθηκε κατά της δημοτικής αρχής και μάλιστα κινδυνολόγησε με την ακαταλληλότητα όπως ισχυρίστηκε του νερού που υδρεύεται ο δήμος. Κάτι που εξόργισε τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, ο οποίος κινήθηκε εκ των άλλων και σε νομικά μέσα, για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση κοινωνικής αναταραχής.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα με το νερό και την καταλληλότητά του στον Δήμο Άργους-Μυκηνών που… κίνησε ο Γιάννης Μαλτέζος, κατηγορώντας τον Δημήτρη Καμπόσο, τον οποίο τον παρομοίασε με τον... Μουσολίνι, έχει βάλει… φωτιές στη συγκεκριμένη περιοχή και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Οδηγούμε τους ανεύθυνους-υπεύθυνους στην δικαιοσύνη, για την προσπάθεια τους να πανικοβάλλουν τους πολίτες», υπογράμμισε και η ΔΕΥΑΑΡ-Μ, συμπλέοντας με τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, του οποίου η κόντρα – μετά τα όσα έχουν γίνει με το Μουσικό Σχολείο – με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν Προέδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου συνεχίζεται…

Η ΔΕΥΑΑΡ-Μ κοινοποίησε ξανά και τα σχετικά έγγραφα από τους ελέγχους, που δείχνουν ότι το πόσιμο νερό είναι κατάλληλο. Θέση πήρε και η παράταξη «Δυνατή Πόλη Ξανά», που υπογράμμισε: «Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής αποτελεί μέθοδο εργαλειοποίησης της δικαιοσύνης για αποπροσανατολισμό».

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Friday, 08 July 2022 15:51

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.