Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Το… νερό οδηγεί στα δικαστήρια την κόντρα Καμπόσου-Μαλτέζου (βίντεο)

Το… νερό οδηγεί στα δικαστήρια την κόντρα Καμπόσου-Μαλτέζου (βίντεο) Πηγή: pixabay

«Αποκαθιστώ την αλήθεια για να μην πανικοβληθεί ο κόσμος από τα ψέματα που ακούστηκαν την Παρασκευή (10/07) σε τοπικό κανάλι. Η δικαιοσύνη θα επιληφθεί γιατί η θέση των συκοφαντών είναι στις δικαστικές αίθουσες!», υπογράμμισε ο Δημήτρης Καμπόσος σε αυστηρός ύφος σχετικά με δηλώσεις του Γιάννη Μαλτέζου στο τηλεοπτικό κανάλι «Super Tv» για το νερό στην περιοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Με τον Αντιπεριφεριάρχη Αργολίδα και νυν Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου να φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίσει... Μουσολίνι τον Δημήτρη Καμπόσο.  

Έτσι η κόντρα (μετά τα όσα είχαν συμβεί με το Μουσικό Σχολείο) των δυο ανδρών οδεύει προς τα δικαστήρια, με τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών να μην αφήνει αναπάντητα τα όσα είπε ο πρώην Αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας και νυν Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

«Το έχω πεί ένα εκατομμύριο φορές, δεν υπάρχει καμιά ανησυχία για το νερό που υδρεύεται ο Δήμος Άργους-Μηκυνών. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν σέβονται ούτε το αξίωμα τους ούτε τον κόσμο». Αυτά είναι μεριά από τα όσα είπε ο Δημήτρης Καμπόσος σε έκταξτη συνέντευξη Τύπου, απαντώντας στον Γιάννη Μαλτέζο (χωρίς να αναφέρει το όνομά του, αλλά μόνο τις θέσεις που κατέχει στην αυτοδιοίκηση και το επάγγελμά του) περί ακαταλληλότητας του νερού, που υδρεύεται η πόλη και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Θα καταθέσουμε μηνύσεις στον Εισαγγελέα υπηρεσίας για να μπουν τα πράγματα στη σειρά τους.

Δεν λειτουργούμε ούτε ως συκοφάντες, ούτε ως ψεύτες γιατί θέλουμε να αποκομίσουμε κάποιο πρόσκαιρο όφελος. Υπάρχουν επίσημα έγγραφα, που μπορεί όποιος θέλει να τα δει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το νερό μας.

Το βρώμικο 2019 δεν θα επαναληφθεί. Το πολύ συγγνώμη δεν οφελεί. Θα κινηθούμε για να αποκατασταθεί η νομιμότητα τόσο για τους συκοφάντες όσο και για το τοπικό κανάλι που συμμετείχε σε αυτή την μεθόδευση με τα επιλήψιμα που ακούστηκαν χωρίς καν να μας ρωτήσει.

Ο κόσμος δίνει στον Καμπόσο 60%», είπε, ακόμα, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, ο οποίος φέρεται να αποδίδει σε πολιτικά και προσωπικά κίνητρα την προσπάθεια δημιουργίας πανικού στον κόσμο.

Μαλτέζος: Μόνο ο Μουσολίνι έβγαζε διαγγέλματα και ο Καμπόσος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και νυν Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου έδωσε συνέντευξη στο κανάλι «Super TV» της Κορίνθου και στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα».

Ο Γιάννης Μαλτέζος μίλησε για το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Αργολίδα με τον Παναγιώτη Νίκα στα ηνία, για τη νέα του θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για τις σχέσεις του με τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Στο πρώτο σκέλος της εκπομπής, παρουσίασε τα έργα που «έβαλε μπροστά» κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με έργα πνοής που θα έπρεπε να είναι κάποια ήδη ολοκληρωμένα και κάποια άλλα εν εξελίξει καθώς η ανάδοχος κατασκευαστική εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Τατούλη, δεν τα έχει ξεκινήσει! Βάζοντας έτσι «τρικλοποδιές» στην Περιφερειακή αρχή του Παναγιώτη Νίκα που έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση μεγάλων και σημαντικών έργων στην Αργολίδας αλλά και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο δεύτερο σκέλος της εκπομπής, η συζήτηση έφτασε στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δημήτρη Καμπόσου και του Γιάννη Μαλτέζου, αναφορικά με τα όσα έχει πει κατά καιρούς ο δεύτερος για τη δημοτική αρχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Ο Γιάννης Μαλτέζος δε δίστασε να παρομοιάσει τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο με τον Ιταλό δικτάτορα Μουσολίνι για τα συχνά διαγγέλματα όπως ανέφερε.

Εν συνεχεία παρουσίασε μια σειρά από ζητήματα όπως το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας καθώς και για τα 13 εκατομμύρια του ΥΜΕΠΕΡΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, Υποδομών Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης) για ένα εργοστάσιο διύλισης νερού, που χάθηκε η ευκαιρία για ένα πολύ ποιοτικότερο νερό στις βρύσες των Δημοτών του Άργους και του Ναυπλίου. Το παρόν πρόγραμμα σύμφωνα με τον κ. Μαλτέζο, είχε περάσει από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων, ενώ ο Δήμος Άργους – Μυκηνών δεν το εισήγαγε ποτέ ως θέμα στην οικονομική επιτροπή για συζήτηση και προς ψήφιση.

Ο Γιάννης Μαλτέζος Μαλτέζος αναφέρθηκε στις πηγές της Λέρνης που υδροδοτεί και τους δύο δήμους (Άργους – Μυκηνών και Δήμο Ναυπλιέων), όπου πάνω από το χωριό τον Μύλων δεν υπάρχει βιολογικός καθαρισμός, ενώ υπάρχουν ακόμα μέχρι και σήμερα βόθροι στην περιοχή όπου πιθανολογεί ότι στην λίμνη της υδροδότησης χύνονται ακάθαρτα ύδατα, ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει και ένα κοιμητήριο.

Διαβάστε ακόμα:

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Ασφαλές το νερό στις θαλάσσιες περιοχές, κατάλληλο και το πόσιμο (εικόνες)

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Monday, 04 July 2022 11:07

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.