Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Η ΑΕ Ερμιονίδας ποντάρει πολλά στις ακαδημίες για το μέλλον (εικόνες)

«Πήραν δύναμη και κοιτάζουν το μέλλον τα παιδιά των ακαδημιών», αναφέρει η ΑΕ Ερμιονίδας για τους μικρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής μετά την ολοκλήρωση μια παραγωγικής χρονιάς.

Ο σύλλογος της Ερμιονίδας, που κοιτάει την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική, ποντάρει πολλά και στις ακαδημίες για το μέλλον. Στόχος των ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι προσπαθούν να στήσουν την πρώτη ομάδα με τον νέο προπονητή Κώστα Καλογιαννίδη, είναι να συνεχιστεί η παραγωγική δουλειά και το έργο στα τμήματα υποδομής, στελεχώνοντας και με άλλα στελέχη τον προπονητή Γιώργο Κοτταρά… Από κοντά θα είναι και πρώτος τεχνικός της ομάδας.

Φέτος τα τμήματα Κ-12 και Κ-14 έφτασαν στους τελικούς των πρωταθλημάτων τους στην ΕΠΣ Αργολίδας. Τα οφέλη όλων είναι πολλά από την ύπαρξη των τμημάτων υποδομής, με στόχο την πρόοδο και την εξέλιξη των νεαρών παικτών, με το… βλέμμα και στην στελέχωση της πρώτης ομάδας. Προέχει να αγαπήσουν τα παιδιά τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, να είναι χαμογελαστά με αυτή την ενασχόλησή τους και στη συνέχεια να δουλέψουν, ώστε να γίνουν καλύτεροι ως παίκτες και ως άνθρωποι…

Ο Νίκος Μερτύρης αποτελεί άλλωστε «γέννημα-θρέμμα» του συλλόγου, και πριν από λίγες ημέρες μετακόμισε στον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Ερμιονίδας αναφέρει, μαζί με φωτογραφίες από τους τελικούς των Κ-12 και Κ-14 για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022 της ΕΠΣ Αργολίδας στο ΔΑΚ Τολού:

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν οι ακαδημίες της ΑΕ Ερμιονίδας τις υποχρεώσεις τους μέσα στον Ιούνιο για τη σεζόν 2021-22 και όλοι έδωσαν ραντεβού τον Σεπτέμβριο, ώστε να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά και το επιμορφωτικό έργο τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Με στόχο τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να γίνουν ακόμα καλύτεροι ως άνθρωποι, μέσα από τα οφέλη που απορρέουν από αυτό.

Τα τμήματα Κ-12 και Κ-14 της ομάδας μας αγωνίστηκαν στους τελικούς των ηλικιών τους για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022 της ΕΠΣ Αργολίδας στο ΔΑΚ Τολού, σε παιχνίδια που αποτέλεσαν γιορτή για το ποδόσφαιρο και οι νεαροί αθλητές χάρηκαν με τη συμμετοχή, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες. Μπορεί να έχασαν από τις ομάδες του Αριστέα Άργους, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι η προσπάθειά τους ανταμείφθηκε… Χειροκροτήθηκαν από όλους, χειροκρότησαν τους αντιπάλους τους, πήραν τα έπαθλά τους και τα μετάλλιά τους και γέμισαν δύναμη για ακόμα περισσότερη προσπάθεια.

«Το θετικό είναι πως τα παιδιά ερχόντουσαν στο γήπεδο ευτυχισμένα και αποχωρούσαν από αυτό με το χαμόγελο στα χείλη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να αγαπήσουν αυτό που κάνουν, και στη συνέχεια να εξελιχθούν, με το βλέμμα και στην πρώτη ομάδα. Μας ενδιαφέρει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, με σωστή οργάνωση, και αυτό θα επιδιώξουμε στο μέλλον», είναι τα λόγια του προπονητή τους Γιώργου Κοτταρά.

Η ΑΕ Ερμιονίδας έχει αποδείξει ότι αποτελεί «φυτώριο» για νέα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν τα οφέλη του αθλητισμού. Το βάρος μας θα πέσει στα τμήματα υποδομής και τα επόμενα χρόνια. Με σωστή οργάνωση στο κομμάτι των ακαδημιών. Μαζί με τα νέα παιδιά που θα έρθουν από τη νέα σεζόν.

Ο στόχος ύπαρξης των ακαδημιών μας βοηθά στην οργανωμένη εκπαίδευση από τη βάση, στη διατήρηση των νέων στο άθλημα, στην εμπέδωση των αξιών (ομαδικότητα, σεβασμός, πειθαρχία, κοινωνικοποίηση, υγεία νου και σώματος, φιλία, αλληλεγγύη, συνέπεια κ.α.) που πρεσβεύει το ίδιο το παιχνίδι και φυσικά στη διεύρυνση της «δεξαμενής» από την οποία θα αντληθούν οι μελλοντικοί επαγγελματίες του χώρου με τη συνεχή και αδιάκοπη παραγωγή νέων ταλέντων.

Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τα παιδιά. Η ομάδα μας αποτελεί ακαδημία παραγωγής τόσο παικτών όσο και προπονητών και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό…

Δείτε φωτογραφίες με την ομάδα Κ-12 από τον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αργολίδας, όπως δημοσιεύτηκαν στη σελίδα της Ένωσης:

Δείτε εικόνες με την ομάδα Κ-14 από τον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αργολίδας, όπως δημοσιεύτηκαν στη σελίδα της Ένωσης:

 

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.