Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Ενίσχυση με Μερκούρη για τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου (εικόνα)

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου συνέχισε την ενίσχυσή του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς απέκτησε τον Σταύρο Μερκούρη.

Ο 24χρονος επιτελικός μέσος, που κατάγεται από την Κορινθία, διαθέτει εμπειρία από τη Γ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί και στην ΑΕ Ερμιονίδας, ενώ τις τελευταίες σεζόν έπαιξε στην Αναγέννηση Ιεράπετρας. Έχει αγωνιστεί, ακόμα, σε Παλληνιακό, ΠΑΟ Θρ. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στον Αστέρα Δερβενίου, ομάδα από την οποία τον πήρε ο Πανιώνιος για το τμήμα Νέων (U20) του συλλόγου.

Ο Σταύρος Μερκούρης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο παρουσία του προέδρου της ομάδας της Νέας Επιδαύρου Σώζοντα Λαμπριανού…

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου αναφέρει:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 24χρονου επιτελικού μέσου Σταύρου Μερκούρη.

Ο έμπειρος Κορίνθιος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αστέρα Δερβενίου, στη συνέχεια μεταπήδησε στην U20 του Πανιώνιου και μετέπειτα αγωνίστηκε σε ομάδες Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως η Ένωση Ερμιονίδας, και τις δυο τελευταίες σεζόν στην Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και να βοηθήσει την ομάδας μας στην επίτευξη των στόχων της!!! ?⚪️ Stavros Merkouris»

Η ομάδα της Νέας Επιδαύρου έχει αποκτησει και τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Πάρη Κάπλατζη από τον Παναργειακό.  Υπενθυμίζεται ότι με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου έχουν ανανεώσει τις συνεργασίες για τη νέα σεζόν οι Δημήτρης Μπαβέλας (τερματοφύλακας), Δημήτρης Γκουριώτης (αμυντικός), Παναγιώτης Καρέλης (μεσοεπιθετικός), Αλέξανδρος Διασινός (τερματοφύλακας) Κώστας Μούγιος (μεσοαμυντικός), Ανδρέας Παπαϊωάννου (μέσος), Παναγιώτης Τριμπόνιας (αμυντικός), Χρήστος Καπλατζής (αμυντικός), Γιώργος Χατζησοφρωνίου (μέσος), Παναγιώτης Μπιτζής (επιθετικός), Γιώργος Γεωργίου (επιθετικός).
 
 
Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.