Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Ερμιονίδα: Παίρνουν το νέο… λουκ τα γήπεδα σε Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι (εικόνες)

Νέους χλοοτάπητες μπαίνουν στα γήπεδα της Ερμιόνη και του Πόρτο Χέλι στην Ερμιονίδα και αυτό το γεγονός μόνο θετικό αντίκτυπο έχει για τους συλλόγους της περιοχής και για τη νεολαία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και Περιφερειακός Σύμβουλος έχει αναφερθεί στα συγκεκριμένα έργα στο παρελθόν, όπως στη γενική συνέλευση της Ένωσης, όταν μίλησε και για άλλα έργα σε γήπεδα του νομού. Στις 18 Ιουνίου τόνισε ότι είναι στην τελική ευθεία η κατασκευή στα δυο παραπάνω γήπεδα και ήδη μπορεί κάποιος να δει το νέο… λουκ.

Πρόκειται για σημαντικά έργα για ένα τόπο και για την αναβάθμιση του αθλητικών υποδομών της Ερμιονίδας, ενώ με ενέργειες του Δήμου, γίνονται προσπάθειες ώστε και το γήπεδο στο Κρανίδι να είναι έτοιμο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης υπογράμμισε με ανάρτησή του στο Facebook:

⚽️Από μέρα σε μέρα ολοκληρώνεται η αλλαγή χλοοτάπητα στα γήπεδα Ερμιόνης & Πορτοχελίου.

⚽️Σημαντικά έργα για ένα τόπο και για την αναβάθμιση του αθλητικών υποδομών του.

⚽️Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε συνεργασία πάντα με τους κατά τόπου Δήμους λειτουργεί με γνώμονα την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και της νέας γενιάς.

⚽️Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους εμπλεκόμενους και τις τεχνικές υπηρεσίες που ο καθένας έβαλε ένα λιθαράκι για τα έργα αυτά.

⚽️Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει δικαιωματικά να γίνει στον Βασίλης Γ. Σιδέρης που από το 2018 και την προηγούμενη θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του πρώην Προέδρου Ερμιόνης Giorgos Stergiou για το γήπεδο της Ερμιόνης και έθεσε τα αθλητικά αυτά έργα σε εφαρμογή .

⚽️Αποδεικνύεται ότι με συνεργασία, όραμα και πολιτική βούληση ο τόπος μπορεί να αλλάζει καθημερινά!

Δείτε εικόνες από το γήπεδο της Ερμιόνης:

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.