Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Ναύπλιο-Άργος: Πήραν διπλώματα και ζώνες οι επιτυχόντες μαθητές του Choy Lee Fut kung Fu (εικόνες)

Ναύπλιο-Άργος: Πήραν διπλώματα και ζώνες οι επιτυχόντες μαθητές του Choy Lee Fut kung Fu (εικόνες) Πηγή: Choy Lee Fut kung Fu Άργους, Ναυπλίου

Ήταν η… ώρα της επιβράβευσης. Την Παρασκευή (24/06) οι σχολές Choy Lee Fut kung Fu σε μία λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο τέχνης «Φουγάρο», στο Ναύπλιο, απέμειναν τα διπλώματα και τις νέες ζώνες στους επιτυχόντες μαθητές.

Οι μαθητές σε Ναύπλιο και Άργος καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγουμένης εβδομάδας, εξετάστηκαν σε τεχνικές γροθιάς, λακτισμάτων, αρπαγών, ελέγχου ενέργειας, ασκήσεις επιδεξιοτήτων, ενδυνάμωσης, βασικές τεχνικές χρησιμοποίησης όπλων και σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Γονείς και φίλοι είχαν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στον φιλόξενο εξωτερικό χώρο του Φουγάρου και είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, ενθαρρύνοντας τους για συνέχιση στην εκμάθηση του κουνγκ φού.

Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά, στις απονομές της καφέ ζώνης (προχωρημένο επίπεδο) στον Μακρή Παναγιώτη και Τουρούτσικα Παναγιώτη. Δύο νεαρά παιδιά που έχουν κοπιάσει και δικαίως κατακτούν το προτελευταίο σκαλοπάτι της βαθμίδας των ζωνών.

Τέλος, ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, ήταν όταν ο δάσκαλος Λαμπάδας Θεόδωρος, απένειμε την Μαύρη Ζώνη στον Ρεβύθη Μαρίνο, αναγνωρίζοντάς του, την πολυετή του ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες και την αφοσίωση του στη σχολή.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Monday, 27 June 2022 07:39

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.