Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Ναύπλιο: Εκδήλωση μνήμης για τον στρατηγό Χαράλαμπο Ζυμβρακάκη – «Αναδεικνύουμε την ιστορία μας, τον τόπο μας και τον πλούτο του» (εικόνες)

Ναύπλιο: Εκδήλωση μνήμης για τον στρατηγό Χαράλαμπο Ζυμβρακάκη – «Αναδεικνύουμε την ιστορία μας, τον τόπο μας και τον πλούτο του» (εικόνες) Πηγή: Maria Ralli (Facebook)

Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου (03/09), στον προαύλιο χώρο της «Βίλας Ζυμβρακάκη», όπου στεγάζονται τα γραφεία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων, εκδήλωση προς τιμήν του στρατηγού Χαράλαμπου Ζυμβρακάκη, σε συνδυασμό με την συμπλήρωση 160 χρόνων από την Ναυπλιακή Επανάσταση, στην οποία ο στρατηγός είχε ενεργό ρόλο.

«Αναδεικνύουμε την ιστορία μας, τον τόπο μας και τον πλούτο του», ανέφερε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, Μαρία Ράλλη.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αργολίδας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, με κεντρικό ομιλητή τον ιστορικό Δημήτριο Μπελέζο με θέμα: «Ο Χαράλαμπος Ζυμβρακάκης, η Ναυπλιακή Επανάσταση και τα Τοπωνύμια του Ναυπλίου». Ο ομιλητής αναφέρθηκε στη ζωή και τη δράση δύο γενεών στρατιωτικών της οικογένειας Ζυμβρακάκη.

«ΔΟΠΠΑΤ

Βίλα Ζυμβρακάκη

Αναδεικνύουμε την ιστορία μας....

Αναδεικνύουμε τον τόπο μας και τον πλούτο του....

Αρκούσε μία σκέψη μας...μία πρόταση μας στον πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών κ. Κώστα Χουντάλα και με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αυλή της Βίλας Ζυμβρακάκη, στην αυλή του ΔΟΠΠΑΤ η εκδήλωση αφιερωμένη στον Χαράλαμπο Ζυμβρακάκη και όλη την οικογένεια και στον ρόλο τους κατά την Επανάσταση...
Θερμές ευχαριστίες στον κ. Χουντάλα και σε όλο το Δ.Σ. του Συνδέσμου!

Με σχέδιο και όραμα προχωράμε…», υπογράμμισε η Μαρία Ράλλη…

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, εκτός των άλλων ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός (Νέα Δημοκρατία), Γιάννης Γκιόλας (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία) και Ανδρέας Πουλάς (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας Κωνσταντίνος Χουντάλας, ο Αχιλλέας Σαραντινός Γενικός Γραμματέας ΔΣ του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. και το μέλος του ΔΣ Αργυρόπουλος Κων/νος.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Monday, 05 September 2022 11:09

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.