Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Ναύπλιο: Ξεχωριστή εκδήλωση στο Βουλευτικό για τα ποιήματα της Νιόβης Ιωάννου (εικόνα)

Ναύπλιο: Ξεχωριστή εκδήλωση στο Βουλευτικό για τα ποιήματα της Νιόβης Ιωάννου (εικόνα) Πηγή: Niovi Ioannou (Facebook)

Mια ξεχωριστή εκδήλωση, γεμάτη στίχους, σε μια πόλη τόσο ποιητική σαν το Ναύπλιο, διοργανώνεται το του Σάββατο (25/06) στις 20:00 στο Βουλευτικό. Στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι εκδόσεις Μανδραγόρας και ο δήμος Ναυπλίου, θα παρουσιαστεί το έργο της ποιήτριας Νιόβης Ιωάννου, που έχει ζήσει τα παιδικά της χρόνια στο Ναύπλιο, πόλη που την ενέπνευσε.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα χαιρετίσει ο εκδότης του Μανδραγόρα ποιητής Κώστας Κρεμμύδας. Θα μιλήσουν οι συγγραφείς Μαίρη Παναγιώτου και Δημήτρης Βαρβαρήγος.

Με βάση τη σχετική ανακοίνωση, για την ποιήτρια και το έργο της θα μιλήσουν οι φίλοι και συμμαθητές της Νιόβης Ιωάννου, Γαρυφαλλιά Πουλάκου (λοιμωξιολόγος επίκουρη καθηγήτρια ΕΚΠΑ), Ευάγγελος Μιχελάκης (καθηγητής καρδιολογίας στο πανεπιστήμιο Alberta, Canada), Κωστούλα Tαραντίλη (ειδικός επιστήμονας εφετών Αθηνών), Φωτεινή Προύντζου (φιλόλογος) και ο δημοσιογράφος Άκης Γκάτζιος, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Νικολέττα Γεώργα. Επίσης μελωδικές στιγμές στη βραδιά θα δώσει με τον δικό του τρόπο στο πιάνο ο τενόρος Ντίνος Καλύβας.

Δείτε εδώ περισσότερα στοιχεία:

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.