Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Τραγωδία στα Δίδυμα: Νεκρός ηλικιωμένος, κάηκε στη σόμπα – Πριν από δυο χρόνια πέθαναν δυο αδέρφια από φωτιά στο ίδιο χωριό (βίντεο, εικόνες)

Τραγωδία στα Δίδυμα: Νεκρός ηλικιωμένος, κάηκε στη σόμπα – Πριν από δυο χρόνια πέθαναν δυο αδέρφια από φωτιά στο ίδιο χωριό (βίντεο, εικόνες) Φωτογραφία από την τραγωδία τον Δεκέμβριο του 2020 στα Δίδυμα Ερμιονίδας (πηγή: ertnews.gr από την Π. Μπρούσαλη)

Ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στα Δίδυμα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, με θύμα έναν ηλικιωμένο, ο οποίος φέρεται να κάηκε στη σόμπα που είχε για να ζεσταθεί. Πριν από δυο χρόνια πέθαναν δυο αδέρφια από φωτιά στο ίδιο χωριό. Είναι πολλοί οι μεγάλοι άνθρωποι που ζουν μόνοι τους στα χωριά και οι δυσκολίες είναι πολλές, όπως η θέρμανση κατά την περίοδο του χειμώνα.

Ειδικότερα, το πτώμα ενός ηλικιωμένου ανασύρθηκε από το σπίτι όπου διέμενε στο χωριό Δίδυμα, το απόγευμα της Παρασκευής (16/12). Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο ηλικιωμένος είχε εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, υπό άγνωστες συνθήκες, έπεσε πάνω στη σόμπα που είχε στο σπίτι του για να ζεσταθεί, με αποτέλεσμα να καεί από τη θερμότητα, αφού δεν μπορούσε να απομακρυνθεί από το σημείο. Με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του με τραγικό τρόπο. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα που τον φρόντιζε δεν πρόλαβε να φτάσει έγκαιρα. Σημειώνεται ότι δεν προκλήθηκε φωτιά στην οικία, όπου ο ηλικιωμένος ζούσε μόνος του.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Σορός ηλικιωμένου με εκτεταμένα εγκαύματα, ανασύρθηκε από χώρο οικίας στα Δίδυμα Ερμιονίδας της Π.Ε. Αργολίδας, όταν ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις απογευματινές ώρες σήμερα.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που χρειάζονται βοήθεια

Σημειώνεται ότι είναι πολλοί ηλικιωμένοι σε χωριά της Αργολίδας και όχι μόνο που είναι αδύναμοι – σε πολλές περιπτώσεις και μόνοι στη ζωή – να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Συνθήκες που έχουν γίνει ακόμα πιο δύσκολες με την οικονομική κρίση… Πολλές φορές περιμένουν από συγγενείς, από συγχωριανούς τους χέρι βοηθείας.

Οφείλουν πολιτεία και τοπικές Αρχές να προσφέρουν βοήθεια και καλύτερες συνθήκες. Έρχεται το 2023 και στην Ελλάδα συνεχίζουμε να θρηνούμε θύματα, ενώ προσπαθούν να βρουν διάφορες πηγές θέρμανσης κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Δύο αδέλφια νεκρά από φωτιά σε μονοκατοικία στην περιοχή Δίδυμα το 2020

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δυο χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2020, δύο αδέλφια, ηλικίας 58 και 55 ετών, ανασύρθηκαν νεκρά κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία, ξανά στα Δίδυμα Ερμιονίδας στην Αργολίδα.

Ειδικότερα, ξημερώματα, η Πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε για φωτιά σε σπίτι στα Δίδυμα και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Όταν έφτασαν στο σπίτι και ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς εντόπισαν τους δύο άνδρες οι οποίοι είχαν χάσει τη ζωή τους. Στο ίδιο σπίτι διέμενε και 48χρονη αδελφή των δύο ανδρών, η οποία εντοπίστηκε σώα.

Έρευνες για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Φωτογραφίες από την τραγωδία τον Δεκέμβριο του 2020 στα Δίδυμα Ερμιονίδας δημοσίευσε το «ertnews.gr» από την Π. Μπρούσαλη:

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Friday, 16 December 2022 23:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.