Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Ερμιονίδα: Ένας ξεχωριστός περίπατος για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και την αξία της ζωής (εικόνες)

Ερμιονίδα: Ένας ξεχωριστός περίπατος για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και την αξία της ζωής (εικόνες) Πηγή: Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας (Facebook)

Τρέξαμε και περπατήσαμε όλοι μαζί ενάντια στον καρκίνο του μαστού! Τρέξαμε και περπατήσαμε για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, για την αξία της ζωής…

Την Κυριακή (01/02) πραγματοποιήθηκε ο συμβολικός περίπατος που διοργάνωσε και φέτος το Λαογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Ερμιονίδας στο Κρανίδι.

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση όλων, η πρόληψη και η ενίσχυση του συλλόγου «Άλμα Ζωής» για τον καρκίνο του μαστού. Όπως έγινε και σε άλλες περιοχές της χώρας την ίδια ημέρα.

Αφετηρία ήταν το Λαογραφικό Εργαστήρι στο Κρανίδι, ακολούθησε πορεία μέσα απ’ τα παραδοσιακά σοκάκια της πόλης και ο τερματισμός έγινε στους Μύλους.

Στον συγκεκριμένο χώρο έγινε ενημέρωση από τις Βαλεντίνα Σάλτη (κοινωνική λειτουργό) Valentina Salti και Ελισάβετ Αντουλινάκη για τη σημασία της πρόληψης και της ψυχολογικής στήριξης των γυναικών με καρκίνο του μαστού και των οικογενειών τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας Γιώργος Πιτσάς, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ερμιονίδας Ελένη Γκαμίλη-Σιάνα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ και δημοτικός σύμβουλος Ερμιονίδας Αριστείδης Μπίμπας, η δημοτική σύμβουλος Βίκυ Πραχαλιά, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Διδύμων Ελένη Προσύλη, ο κοινοτικός σύμβουλος Κρανιδίου Γιώργος Γαλανόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και οι φίλοι του Λαογραφικού Εργαστηρίου.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Monday, 03 October 2022 20:41

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.