Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Πόρτο Χέλι: Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις νεαρούς τραυματίες στη Βερβερόντα

Τέσσερις νεαροί τραυματίστηκαν στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχαν στον δρόμο της Βερβερόντα τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (27/09), με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Ναυπλίου. Η κατάστασή της υγείας τους δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία αγόρια και μια κοπέλα εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα των τραυματισμό όλων των επιβαινόντων.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία αγόρια και μια κοπέλα, ηλικίας 18 με 19 ετών. Τα νεαρά άτομα διακομίστηκαν με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ναυπλίου…

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο τροχαίο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Wednesday, 28 September 2022 05:40

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.