Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Ερμιονίδα: Την Τρίτη (16/08) στο Ηλιόκαστρο το «τελευταίο αντίο» στον Χρήστο Μπαλαμπάνη

Στο χωριό που αγάπησε και μεγάλωσε θα πουν συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι το «τελευταίο αντίο» την Τρίτη (16/08) στον Χρήστο Μπαλαμπάνη, ο οποίος έφυγε την Κυριακή (14/08) από τη ζωή, παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου...

Η εξόδιος ακολουθία για τον άνθρωπο που τόσο αγαπήθηκε στην Ερμιονίδα, λόγω της ενασχόλησής του και με τα κοινά, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Ηλιοκάστρου στις 17:00. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η ταφή του.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να συγκεντρωθούν σε κυτίο που θα υπάρχει έξω από την εκκλησία, και έτσι να διατεθούν στα δύο ειδικά σχολεία του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο Χρήστος Μπαλαμπάνης, που καταγόταν από το Ηλιόκαστρο, άφησε την τελευταία του πνοή στα 65 του χρόνια. Είχε διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας και δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Όλοι έχουν τα καλύτερα λόγια να πουν για έναν άνθρωπο με ήθος, ευγένεια, αγωνιστικότητα που ενδιαφερόταν για το κοινό καλό. 

Στις τελευταίες εκλογές του 2019 είχε εκλεγεί με την παράταξη «Δυνατή Ερμιονίδα» του νυν δημάρχου, έχοντας συγκεντρώσεις πολλές ψήφους. Τοποθετήθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά λίγους μήνες αργότερα ξεκίνησε τη μάχη με τον καρκίνο.

Συλλυπήτηριο μήνυμα για τον Χρήστο Μπαλαμπάνη έγραψε και ο Τάσος Τόκας (επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ, μέλος της συντονιστικής επιτροπής αντιπολίτευσης στον Δήμο Ερμιονίδας, υπογραμμίζοντας:

«Χρήστο καλό ταξίδι …

Είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση της απώλειας του Χρήστου Μπαλαμπάνη, που έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα. Πάλεψε σκληρά, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Υπομονή και κουράγιο στην οικογένειά του!!

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ερμιονίδας, την οποία υπηρέτησε με ζήλο επί σειρά ετών, έχασε ένα σημαντικό άνθρωπο, με τεράστια προσφορά σε κοινωνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Από το 2014 υπηρετήσαμε ταυτόχρονα αυτό τον θεσμό που τόσο αγαπούσε. Τον διέκρινε η μαχητικότητα, η ευγένεια και ο αποφασιστικός λόγος του, κάτι που συνέβαλε καθοριστικά στην λήψη σημαντικών αποφάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Διαβάστε ακόμα:

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα και το «ευχαριστώ» Γεωργόπουλου στον Χρήστο Μπαλαμπάνη (εικόνα)

Πένθος στην Ερμιονίδα και στο Ηλιόκαστρο: «Έφυγε» ο Χρήστος Μπαλαμπάνης - Λόγια αγάπης από όλους

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Wednesday, 17 August 2022 12:06

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.