Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Πόρτο Χέλι: Στην έκθεση της καλλιτεχνικής ομάδας Ερμιονίδας η αντιπολίτευση (εικόνες)

Πόρτο Χέλι: Στην έκθεση της καλλιτεχνικής ομάδας Ερμιονίδας η αντιπολίτευση (εικόνες) Πηγή: Tasos Tokas (Facebook)

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας επισκέφτηκαν στην έκθεση της καλλιτεχνικής ομάδας του δήμου στο Πόρτο Χέλι (από τις 5 έως τις 12 Αυγούστου).

Και η συγκεκριμένη έκθεση, όπως και αυτή που είχε προηγηθεί στην Ερμιόνη («Μπίστι»), εντάσσεται στο καλοκαιρινό Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Δήμου Ερμιονίδας.

Οι Τάσος Λάμπρου, Τάσος Τόκας, Παναγιώτης Αποστόλου υπογράμμισαν:

«Με ιδιαίτερη χαρά επισκεφτήκαμε χθες την υπαίθρια Έκθεση της Καλλιτεχνικής Ομάδας Ερμιονίδας στο Πορτοχέλι, δίπλα στην παιδική χαρά, σε έναν χώρο όπου η ερασιτεχνική δημιουργία συναντά την πολιτιστική έκφραση μέσω της συλλογικής δράσης.

Μας υποδέχτηκαν με μεγάλη ζεστασιά, βεβαίως η πρωτοπόρος και ψυχή της ομάδας κ. Μαρία Παπαμιχαήλ, καθώς και τα παρευρισκόμενα μέλη της.

Τα έργα των καλλιτεχνών εξαιρετικά, ενώ ξεχωριστή εντύπωση μας έκανε η ενίσχυση της ομάδας από νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες της Ερμιονίδας, με τους οποίους συνομιλήσαμε αρκετή ώρα για τις ιδέες και τα ενδιαφέροντά τους.

Δώσαμε τις ευχές μας, τονίζοντας ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε καλλιτεχνική τους προσπάθεια που προάγει την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας για την μεγάλη τους προσφορά στην Ερμιονίδα μας.

Τάσος Λάμπρου
Τάσος Τόκας
Παναγιώτης Αποστόλου»

Υπενθυμίζεται ότι εξαιρετική ήταν και η έκθεση ζωγραφικής στο κτήριο Συγγρού στην Ερμιόνη από τη ζωγράφο Άννα Φαμέλη- Παπαποστόλου στο πλαίσιο του καλοκαιρινού Πολιτιστικού Προγράμματος του Δήμου Ερμιονίδας

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.