Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Νέα Δημοκρατία: Στα «όπλα» Μαρινάκης, Κονταδάκης, Στύλιος και Μπακογιάννης για την Αργολίδα

Νέα Δημοκρατία: Στα «όπλα» Μαρινάκης, Κονταδάκης, Στύλιος και Μπακογιάννης για την Αργολίδα Πηγή: Pavlos Marinakis (Facebook)

Την Αργολίδα αναμένεται να επισκεφθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη εβδομάδα και πιθανόν τη Δευτέρα 03 Οκτωβρίου στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνουν κυβερνητικά και κομματικά στελέχη ανά την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά αναμένεται να επισκεφθούν αυτοδιοικητικούς, στελέχη του κόμματος στο νομό καθώς και επιχειρήσεις της περιοχής.

Με τα μέχρι έως τώρα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα στελέχη που θα βρίσκονται είναι, ο Παύλος Μαρινάκης (γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής), ο Στυλιανός Κονταδάκης (γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη), ο Γιώργος Στύλιος (Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) ο Ευθύμιος Μπακογιάννης (Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αποφασισμένος να πάρει… πάνω του το παιχνίδι της προεκλογικής εκστρατείας για να αλλάξει την εικόνα του, και στο πλαίσιο αυτό είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία, ότι θα ταξιδέψει, εκτός των άλλων, σε Πελοπόννησο και σε Αργολίδα.

Συγκεκριμένα, τονιζόταν ότι μετά τις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ με όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, και το ταξίδι στη Γαλλία, ο Πρωθυπουργός στοχεύει να έχει άμεση επαφή με κόσμο σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες και μέσα σε αυτές είναι νομοί και στην Πελοπόννησο.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Tuesday, 04 October 2022 17:02

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.