Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Στην Ερμιονίδα την Τρίτη (09/08) η Λίνα Μενδώνη – Αυτό είναι το πρόγραμμά της

Η Λίνα Μενδώνη θα επισκεφτεί την Ερμιονίδα την Τρίτη (09/08) για θέματα που αφορούν το Υπουργείο Πολιτισμού και την Αρχαιολογία.

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού θα βρεθεί ξανά στην Αργολίδα, μετά την επίσκεψη της σε Άργος, Μυκήνες και Ναύπλιο πριν από λίγες εβδομάδες. Τότε που της είχαν ασκηθεί… πιέσεις από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αναστάσιο Γανώση (κατάγεται και δραστηριοποιείται στην Ερμιονίδα) και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο να μεταβεί στο άμεσο μέλλον και στη συγκεκριμένη περιοχή της Αρολίδας, ώστε να τεθούν επί τάπητος θέματα των αρμοδιοτήτων της.

Η ίδια είχε υποσχεθεί ότι θα έρθει σύντομα στην Ερμιονίδα και η επίσκεψή της θα γίνει, τελικά, την Τρίτη (09/08). Θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί, με αυτοψία στην ιδιωτική επένδυση Kilada Hills. Εκεί υπάρχουν κάποια θέματα με την Αρχαιολογία που πρέπει να διευθετηθούν, ώστε να προχωρήσουν τα έργα, με στόχο στο τέλος του 2023 να έχει ολοκληρωθεί η σπουδαία επένδυση στην περιοχή, όπως είχε γίνει γνωστό στην επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη.

Η Υπουργός θα μεταβεί στη συνέχεια στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμιόνης και στο Ρωμαϊκό Ταφικό Μνημείο Ερμιόνης.

Όπως είχε τονίσει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης υπάρχει καθυστέρηση στα έργα ολοκλήρωσης του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών, ενώ για το Ρωμαϊκό Ταφικό Μνημείο, θα πρέπει να βρεθεί πλατεία που θα φιλοξενηθεί.

Είναι πολύ πιθανό η Λίνα Μενδώνη να ασχοληθεί ακόμα με την ανάδειξη της ενάλιας πόλης στο Πόρτο Χέλι, αλλά και την ολοκληρωμένη αξιοποίηση του σπηλαίου στο Φράγχθι.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Κοινοτικό Κατάστημα της Ερμιόνης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Διαβάστε ακόμα:

Ανδριανός για Μενδώνη: Αυτά τα έργα επισκεφτήκαμε, αυτές οι συμβάσεις υπογράφτηκαν (εικόνες)

Ερμιονίδα: Οι πιέσεις Γανώση-Γεωργόπουλου στη Μενδώνη και οι υποσχέσεις της Υπουργού

Μενδώνη στην Αργολίδα: Παραδόθηκε το έργο πυρόσβεσης στις Μυκήνες – «Κάποιοι έκαναν κακό στη χώρα το 2020» (εικόνες)

Μενδώνη στο Ναύπλιο: Πήγε στα γραφεία της ΝΔ, επισκέφτηκε και τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας (βίντεο, εικόνες)

Μενδώνη στην Αργολίδα: Τότε θα ανοίξει το Μπούρτζι - «Σημαντική στιγμή για το Ναύπλιο και την Ελλάδα» (βίντεο, εικόνες)

Η Μενδώνη σε έργα πολιτισμού στο Ναύπλιο - «Ανοίγει το Μπούρτζι πιλοτικά τον Σεπτέμβριο»

Με… παράπονα για την Ερμιονίδα περιμένει ο Γανώσης τη Μενδώνη (εικόνα)

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Tuesday, 09 August 2022 16:39

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.