Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Ερμιόνη: Η Ρένα Μόρφη τρέλανε τον κόσμο – Ξεχωριστή «νότα» η συναυλία της στην «11η Γιορτή Ροδιού» (βίντεο, εικόνες)

Ερμιόνη: Η Ρένα Μόρφη τρέλανε τον κόσμο – Ξεχωριστή «νότα» η συναυλία της στην «11η Γιορτή Ροδιού» (βίντεο, εικόνες) Πηγή: Γιάννης Γεωργόπουλος (Facebook)

Η «11η Γιορτή Ροδιού» στην Ερμιόνη ολοκληρώθηκε την Κυριακή (30/10) με μεγάλη επιτυχία, και οι εκδηλώσεις που έγιναν, δεν είχαν μόνο… γεύσεις γαστρονομίας. Η γιορτή είχε και πολλές μουσικές εκπλήξεις, με τη συναυλία της Ρένα Μόρφη, το βράδυ του Σαββάτου (29/10), στην πλατεία Πεύκου, να… κλέβει την παράσταση.

Η νεαρή τραγουδοποιός με το συγκρότημα της «μάγεψαν» τον κόσμο που… πλημμύρισε τον χώρο της συναυλίας. Πολίτες της Ερμιονίδας και πολλοί επισκέπτες κατέκλυσαν τον χώρο, με τη Ρένα Μόρφη να τους ανταμείβει με τη παρουσίας της.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος...

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Wednesday, 02 November 2022 00:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.