Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Ερμιονίδα: Αγιασμός για τη «Χορευτική Ομάδα» – Γεωργόπουλος: «Πάντα κοντά στον πολιτισμό και την παράδοση» (εικόνες)

Ερμιονίδα: Αγιασμός για τη «Χορευτική Ομάδα» – Γεωργόπουλος: «Πάντα κοντά στον πολιτισμό και την παράδοση» (εικόνες) Πηγή: Ergodive Loumisdivingteam (Facebook)

Αγιασμό, εν όψει της νέας χρονιάς, πραγματοποίησε η Χορευτική ομάδα του Δήμο Ερμιονίδας, την Κυριακή (24/10) και όλοι στάθηκαν στο έργο που γίνεται στην περιοχή, μέσω του χορού και της μουσικής.

Στον ανακαινισμένο χώρο εκμάθησης χορών στο Κρανίδι βρέθηκαν παλαιά και νέα μέλη της χορευτικής ομάδας, γονείς και φίλοι, τιμώντας με την παρουσία τους τη σεμνή τελετή.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος εξέφρασε, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, τη δεδομένη στήριξη και συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στην εκπληκτική προσέγγιση του πολιτισμού και της παράδοσης, μέσω της μουσικής και του χορού, που υπηρετεί τόσα χρόνια με επιτυχία η Χορευτική Ομάδα του Δήμου, εκπαιδεύοντας πλήθος μαθητών.

Η σχετική ενημέρωση από τη Χορευτική ομάδα Δήμου Ερμιονίδας αναφέρει:

«Όπως λένε και οι παλαιοί: Να τη χορεύεις τη ζωή!

Την Κυριακή στις 18.30, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Χορευτικής Ομάδας του Δήμου Ερμιονίδας, στον ανακαινισμένο χώρο εκμάθησης χορών στο Κρανίδι. Παλαιά και νέα μέλη της Χορευτικής Ομάδας, γονείς και φίλοι τίμησαν με την παρουσία τους τη σεμνή αυτή Εκδήλωση Ευλογίας από τον Πατέρα Αναστάσιο που σηματοδότησε την επίσημη έναρξη της νέας ''χορευτικής χρονιάς''.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κρανιδίου κ. Σπύρος Αντουλινάκης και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου κα Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου.

Ο Δάσκαλος της Χορευτικής Ομάδας του Δήμου καλωσόρισε τον κόσμο, υποσχόμενος μια δυνατή χορευτική χρονιά, ενώ ο Δήμαρχος Ερμιονίδας εξέφρασε, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, τη δεδομένη στήριξη και συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στην εκπληκτική προσέγγιση του πολιτισμού και της παράδοσης, μέσω της μουσικής και του χορού, που υπηρετεί τόσα χρόνια με επιτυχία η Χορευτική Ομάδα του Δήμου, εκπαιδεύοντας πλήθος μαθητών.

Στη συνέχεια προσφέρθηκαν κεράσματα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Επίσης τον χώρο κοσμούν οι αξιόλογοι πίνακες ζωγραφικής ευγενικής δωρεάς του Πορτοχελιώτη, καλλιτέχνη και φίλου της Χορευτικής Ομάδας, Σπύρου Πασσαλάρη…

Καλή και ευλογημένη Χορευτική Χρονιά σε όλους!

Χορευτική ομάδα Δήμου Ερμιονίδας

#visitermionida#angelikiloumi

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.