Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Γυναικοκτονία στη Μεσσήνη: Σκότωσε με βαριοπούλα τη σύζυγό του στον ύπνο και αυτοκτόνησε

Γυναικοκτονία στη Μεσσήνη: Σκότωσε με βαριοπούλα τη σύζυγό του στον ύπνο και αυτοκτόνησε Πηγή: newsit.gr

Συγκλονισμένη είναι τοπική κοινωνία στη Μεσσήνη, μετά τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην περιοχή Μπούκα. Θύμα μια 61χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να δέχτηκε θανατηφόρα χτυπήματα με βαριοπούλα, ενώ κοιμόταν από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το «eleftheriaonline.gr», o 81χρονος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού μαχαιρώθηκε στο λαιμό.

Όπως αναφέρει το «newsit.gr» για τη νέα γυναικοκτονία, η 61χρονη είχε μαρτυρικό θάνατο. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 81χρονος φέρεται να άρπαξε την βαριοπούλα και να ξεκίνησε να χτυπάει την άτυχη γυναίκα σε όλο της το σώμα ενώ εκείνη κοιμόταν.

Ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος τους βρήκε και νεκρούς, κατέθεσε στις αρχές – σύμφωνα με πληροφορίες του «newsit.gr» – ότι οι γονείς του ήταν αγαπημένοι, αλλά είχαν κάποιους τσακωμούς το τελευταίο διάστημα. Ο 81χρονος φέρεται να ανησυχούσε για κάποια μικρο-προβλήματα υγείας που είχε.

«Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, δεν είχε ποτέ ακουστεί κάτι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι συμβαίνει στο σπίτι του διπλανού σου», είπε στο «newsit.gr» γειτόνισσα του ζευγαριού.

«Έμεναν εδώ και καμιά 20αριά χρόνια αφότου συνταξιοδοτήθηκε ο άντρας, γιατί παλιά έμεναν στην Καλαμάτα. Εκεί μένουν τώρα τα δύο τους παιδιά με τις οικογένειές τους αλλά έρχονταν σχεδόν κάθε μέρα για να τους δουν. Ο γιος ασχολείται με τις γεωτρήσεις όπως και ο πατέρας του», προσθέτει η γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο «newsit.gr».

Το σπίτι του ζευγαριού

Φωτογραφία: eleftheriaonline.gr

Πηγή: Newsit.gr

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.