Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Κόρινθος: Έτσι έγινε η τραγωδία με τους δυο νεκρούς στην Εθνική οδό - Δυστύχημα με ένα φλεγόμενο ταξί και δύο ΙΧ (βίντεο, εικόνες)

Κόρινθος: Έτσι έγινε η τραγωδία με τους δυο νεκρούς στην Εθνική οδό - Δυστύχημα με ένα φλεγόμενο ταξί και δύο ΙΧ (βίντεο, εικόνες) Πηγή: korinthostv.gr

Τραγωδία συνέβη το πρωί της Δευτέρας (26/09) στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, με αποτέλεσμα δυο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ο ένας είναι γνωστός επιχειρηματίας στην Πάτρα.

Το δυστύχημα συνέβη στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου, με ένα φλεγόμενο ταξί και δυο ΙΧ, στις 10:35, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Όπως αναφέρει το «korinthostv.gr», ένα ταξί με τρεις επιβάτες τυλίχτηκε στις φλόγες και ο οδηγός έκανε δεξιά για να κατέβουν όλοι. Ένας οδηγός που ακολουθούσε, έκοψε ταχύτητα για να δει τι συνέβαινε με αποτέλεσμα τρίτο όχημα να «καρφωθεί» πάνω του.

Οι οδηγοί του δευτέρου και τρίτου οχήματος ηλικίας 69 και 73 ετών βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ δύο ακόμα άτομα που επέβαιναν μαζί τους στα ΙΧ αυτοκίνητα τραυματίστηκαν.

Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.

Επιχειρηματίας από την Πάτρα ένας από τους νεκρούς

Ενας εκ των δύο νεκρών στο τροχαίο δυστύχημα στην Αρχαία Κόρινθο είναι ο γνωστός 69χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξίου, σύμφωνα με το «pelop.gr».

Ο Δημήτρης Αλεξίου ήταν γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που είχε εμπλοκή στο τροχαίο.

 

(πληροφορίες από korinthostv.gr, pelop.gr)

Φωτογραφίες: korinthostv.gr, Vas Val. 

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.