Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Προκηρύχθηκαν οι έξι θέσεις για το Νοσοκομείο του Άργους – Δείτε αναλυτικά

Προκηρύχθηκαν οι έξι θέσεις για το Νοσοκομείο του Άργους – Δείτε αναλυτικά Πηγή: pixabay

Με ανακοίνωση της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας έγινε γνωστό ότι προκηρύχθηκαν οι έξι θέσεις ιατρών. Δείτε πως υποβάλλεται η αίτηση-δήλωση…

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Αυγούστου είχε γίνει γνωστό ότι θα προκηρυχθούν έξι νέες θέσεις γιατρών στο νοσοκομείο Άργους, για τις οποίες εκφράστηκε αισιοδοξία από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας ότι αυτή τη φορά θα καλυφθούν και δεν θα μείνουν κενές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σας ανακοινώνουμε ότι προκηρύχθηκαν έξι (6) θέσεις ειδικευμένων Ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας – Ν.Μ. Άργους.

Αναλυτικά οι θέσεις είναι:

  • 3 θέσεις Παιδιατρικής (1 Διευθυντή ΕΣΥ και 2 Επιμελητές Β’)
  • 1 θέση Μαιευτικής-Γυναικολογίας (Επιμελητή Α’)
  • 1 θέση Αναισθησιολογίας (Επιμελητή Β’)
  • 1 θέση Εσωτερικής Παθολογίας (Επιμελητή Β’)

Η αίτηση-δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 02/09/2022.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Γ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΣΝΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ

Δείτε την προκήρυξη:

Ικανοποίηση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδος

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδος για τις προκηρύξεις των νέων θέσεων Νοσοκομειακών Ιατρών ΕΣΥ υπογράμμισε με ανακοίνωσή του:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας εκφράζει την ικανοποίησή του για τις σωστά δομημένες προκηρύξεις νέων θέσεων Νοσοκομειακών Ιατρών ΕΣΥ, που αναρτήθηκαν πρόσφατα για τη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους και τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, καθόσον σε αυτές υιοθετήθηκε η τακτική την οποία είχαμε εισηγηθεί εγγράφως αλλά και επισημάνει στις συναντήσεις μας με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την 6η ΥΠΕ.

Ειδικότερα, η τακτική αυτή περιλαμβάνει την ταυτόχρονη προκήρυξη περισσότερων θέσεων της ίδιας ειδικότητας ή/και παραπλήσιων ειδικοτήτων, ώστε οι εν λόγω προκηρύξεις να έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα κάλυψης και να μην καταστούν άγονες (όπως στο παρελθόν), καλύπτοντας τις υπάρχουσες ανάγκες.

Ελπίζουμε ο ήδη επιτυχημένος συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων να συνεχιστεί, ώστε οι νέες αυτές θέσεις –που σημειωτέον απευθύνονται σε συναδέλφους όλης της Επικράτειας και όχι μόνο της Αργολίδας ή των όμορων περιοχών– να καλυφθούν και με αυτόν τον τρόπο να βελτιωθεί το επίπεδο υπηρεσιών στις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες της περιοχής μας, που αποτελεί πάγιο στόχο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας προς όφελος της Δημόσιας Υγείας.

Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ Ε. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ

Διαβάστε ακόμα:

Νοσοκομείο Άργους: Τετραήμερη εφημερία χωρίς παιδίατρο, ουρολόγο και ψυχίατρο – Βολές από την αντιπολίτευση

Ξανθός-Γκιόλας: «Ακόμη μια υποβάθμιση υπηρεσίας Υγείας στην Αργολίδα» - Αναφορά στον Υπουργό

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.