Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Ανδριανός: Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία της γυναικολογικής κλινικής του Άργους

«Κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία της γυναικολογικής κλινικής στο νοσοκομείο του Άργους», υπογράμμισε ο Γιάννης Ανδριανός και τόνισε ότι λόγω της συνταξιοδότησης του νυν διευθυντή της, μετά από δικές του ενέργειες, ψηφίστηκε σχετική διάταξη στη Βουλή. Αυτή η διάταξη προβλέπει την παράταση της θητείας του νυν διευθυντή της κλινικής για να δοθεί το χρονικό περιθώριο στη δρομολογημένη διαδικασία επιλογής νέου διευθυντή.

Ο βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε, ακόμα, ότι γίνονται προσπάθειες για να συμπληρωθούν τα κενά που υπάρχουν στις δύο νοσηλευτικές μονάδες σε ειδικότητες όπως οι παιδίατροι για να λειτουργήσει η παιδιατρική κλινική του Άργους.

Ο Γιάννης Ανδριανός αναφέρει:

«Επειδή συνεχίζεται η σύγχυση από παραπληροφόρηση για το θέμα της λειτουργίας της Γυναικολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους, λόγω της συνταξιοδότησης του νυν διευθυντή της, μετά και τις σχετικές συναντήσεις που είχα με τον Υπουργό και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας όπου είχα θέσει το ζήτημα που θα εδημιουργείτο, ήδη ψηφίσαμε διάταξη στη Βουλή με την οποία παρατείνεται η θητεία του νυν διευθυντή της κλινικής για να δοθεί το χρονικό περιθώριο στη δρομολογημένη διαδικασία επιλογής νέου διευθυντή.

Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος η παραπληροφόρηση να δημιουργεί σύγχυση.

Ταυτόχρονα, βεβαίως κοιτάζουμε να συμπληρώσουμε και στις δύο νοσηλευτικές μονάδες τα κενά που υπάρχουν σε ειδικότητες όπως οι παιδίατροι για να λειτουργήσει η παιδιατρική κλινική του Άργους όπως είναι απαραίτητο, καθώς οι προηγούμενες προκηρύξεις που έγιναν κηρύχθηκαν άγονες καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από παιδιάτρους».

Υπενθυμίζεται ότι φορείς του νομού διοργάνωσαν το πρωί της Δευτέρας (11/07) συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του Νοσοκομείου Άργους για τις ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και την υπολειτουργία κλινικών στο Νοσοκομείο Αργολίδας. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Ιουνίου, ο Γιάννης Ανδριανός και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου επισκέφτηκαν τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και έθεσαν επί τάπητος θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Νοσηλευτικών Μονάδων του νομού. Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα του βουλευτή Αργολίδας (Νέα Δημοκρατία). Βλέπετε, την ίδια ώρα οι βουλευτές της αντιπολίτευσης στην Αργολίδα «φώναζαν» για το συγκεκριμένο θέμα και για την κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα νοσοκομεία.

Επίσης, με σκληρά λόγια απάντησε η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου στα άστοχα – όπως τα χαρακτηρίζει – δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το νοσοκομείο του Άργους να βρίσκεται υπό διάλυσηΜέσω της ανακοίνωσής της, εξηγεί αναλυτικά τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ως Διοικήτρια για τα συγκεκριμένα ζητήματα και μιλάει για αποκατάσταση της αλήθειας.

Διαβάστε ακόμα:

Πουλάς στη Βουλή για ΚΥ Κρανιδίου: Να λυθούν άμεσα τα πολλά προβλήματα και οι ελλείψεις

Απαντήσεις Κασνακτσόγλου για την κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας

Συνάντηση με Πλεύρη για τα νοσοκομεία στην Αργολίδα (εικόνες)

Κρανίδι: Απάντησε το Υπουργείο στο αίτημα για επισκευές στο Κέντρο Υγείας

Νέα παρέμβαση Πουλά: Τα νοσοκομεία στην Αργολίδα καταρρέουν και το Υπουργείο κωφεύει

Γκιόλας στη Βουλή: Οδηγείται σε κλείσιμο και η γυναικολογική κλινική στο νοσοκομείο Άργους

Γκιόλας: Σε 2o πλάνο για την κυβέρνηση η υγεία των παιδιών στην Αργολίδα (εικόνες)

Πουλάς: Ανάγκη δημιουργίας Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας στην Αργολίδα

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.