Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Δημοπράτηση της ανάπλασης της περιοχής Νέα Πόλη-Κούρτη Ναυπλίου (εικόνες)

Δημοπράτηση της ανάπλασης της περιοχής Νέα Πόλη-Κούρτη Ναυπλίου (εικόνες) Πηγή: Dimitris Kostouros (Facebook)

Τη δημοπράτηση για την ανάπλαση στην περιοχή Νέα Πόλη - Κούρτη Ναυπλίου (κοινόχρηστος χώρος – πλατεία στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου super market «Γαλαξία») συνολικού προϋπολογισμού 641.414,80€ ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με ανάρτησή του στο Facebook.

«Η ανάπλαση θα δημιουργήσει έναν ακόμη πνεύμονα πρασίνου με φυτά, δέντρα και λουλούδια, με πλήρως ανανεωμένες αστικές υποδομές και νέο εξοπλισμό που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει τη δημιουργία παιδικής χαράς και υπαίθριου χώρου εκγύμνασης ενώ έχει υπάρξει πρόβλεψη για την ενίσχυση του φωτισμού, με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Βήμα, βήμα υλοποιούμε το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2022 όλοι μαζί!
Ναύπλιο: Επόμενη Μέρα!

Ο επιμένων νικά!», τόνισε ο Δημήτρης Κωστούρος.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε γίνει γνωστό στις 18 Μαρτίου είχε εγκριθεί η συγκεκριμένη ανάπλαση, όταν τονίστηκε πως ο στρατηγικός σχεδιασμός του Δήμου Ναυπλιέων για το 2022 μέσω της υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος συνεχίζεται. Τότε είχε ανακοινωθεί ότι η έγκριση χρηματοδότησης ανερχόταν στο συνολικό προϋπολογισμό 641.414,80 €.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος είχε δηλώσει: «Ως Δημοτική Αρχή ευελπιστούμε ότι με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης ανάπλασης και άλλων αντίστοιχων παρεμβάσεων που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορα σημεία του Δήμου είτε είναι έτοιμες να ξεκινήσουν, να αποτελέσουν σημεία αναφοράς για το Δήμο Ναυπλιέων με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας και του τρόπου ζωής των κατοίκων αλλά και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών.

Ο Δήμος Ναυπλιέων γίνεται ακόμα καλύτερος όμως η δική μας προσπάθεια συνεχίζεται έχοντας ως βασικό γνώμονα την ανάδειξη του πλούσιου φυσικού και ιστορικού περιβάλλοντος της περιοχής, αλλά και την κοινωνική, οικονομική, περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ανάπτυξη του τόπου μας. Ο επιμένων νικά!».

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Wednesday, 02 November 2022 20:13

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.