Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Αργολίδα: Το «καυτό» θέμα με τους αγρότες, οι πιέσεις και ο εκνευρισμός στελεχών

Αργολίδα: Το «καυτό» θέμα με τους αγρότες, οι πιέσεις και ο εκνευρισμός στελεχών Πηγή: Ανδρέας Πουλάς - Βουλευτής Αργολίδας (Facebook)

Καταγγελίες για λεκτικούς προπηλακισμούς έγιναν κατά του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη σε βάρος εκπροσώπων του Τύπου, στο περιθώριο συνάντησης εργασίας που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (14/10) με τα θέματα των αγροτών στον νομό να «καίνε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε… εν κρυπτώ στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας με παρόντες τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, τον πρόεδρο του ΠεΣυΠ, Γιάννη Μαλτέζο, περιφερειακούς συμβούλους, τον κυβερνητικό βουλευτή του νομού Γιάννη Ανδριανό, τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ και της ΔΑΟΚ.

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος ήρθε στην Αργολίδα για το «καυτό» θέμα των αποζημιώσεων (διαβάστε εδώ τι ανακοινώθηκε) για τις ζημιές στα εσπεριδοειδή από τον παγετό του Ιανουαρίου 2022. Πρόκειται για θέμα που έχει κινητοποιήσει τα στελέχη της ΝΔ, ειδικά από τη στιγμή που υπήρξαν και κινητοποιήσεις από τους αγρότες, κατεβάζοντας και τρακτέρ. Και δεν αργεί η «σπίθα» να γίνει «φωτιά» με την κοινωνία να υποφέρει, κάτι που γνωρίζει καλά το Μέγαρο Μαξίμου…

Από τη σύσκεψη απουσίαζαν, άλλωστε, οι βασικοί εμπλεκόμενοι, δηλαδή οι αγρότες, ενώ προσκεκλημένοι δεν ήταν ούτε και οι δυο βουλευτές της αντιπολίτευσης του νομού, Γιάννης Γκιόλας (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία) και Ανδρέας Πουλάς (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) - σχολίασε με καυστικό τρόπο την επίσκεψη Λυκουρέντζου - .

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, όταν ο κ. Σχοινοχωρίτης αντιλήφθηκε την παρουσία καμερών και δημοσιογράφων ξέσπασε λεκτικά εναντίον των εκπροσώπων του Τύπου… Γιατί ποιον λόγο αυτή η συμπεριφορά; Για την οποία έγινε λόγος από πολλά Μέσα του νομού.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Saturday, 15 October 2022 14:37

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.