Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Κρανίδι: Κατεδαφίστηκε το παλιό κτήριο από το οποίο κατέρρευσε τοίχος με την κακοκαιρία (εικόνες)

Κατεδαφίστηκε στο Κρανίδι το παλιό κτήριο, από το οποίο είχε ξεκολλήσει και είχε πέσει σε κεντρικό δρόμο κομμάτι από τον τοίχο κατά τη διάρκεια της τελευταίας κακοκαιρίας που έπληξε και την Ερμιονίδα.

Το κτήριο είναι κοντά στην Κάτω Πλατεία της πόλης και από το σημείο περνάνε οι κεντρικοί δρόμοι (άνοδος, κάθοδος) που ενώνουν το πάνω με το κάτω Κρανίδι. Επίσης, από το συγκεκριμένο σημείο περνάει όποιος θέλει να βγει στον κεντρικό δρόμο για Ναύπλιο και Αθήνα μέσα από την πόλη και δεν έχει πάρει τον Περιφερειακό... Όταν έπεσε το κομμάτι από τον τοίχο από «θαύμα» δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό, ενώ αυτοκίνητο ήταν αραγμένο πολύ κοντά στο σημείο που έπεσαν τα μπάζα και οι πέτρες.

 Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Ερμιονίδας εκτελεί εργασίες κατεδάφισης των επικινδύνως ετοιμόρροπων και εγκατελειμένων κτηρίων, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρώντας τις απαραίτητες διαδικασίες. Μιλάμε για κτήρια που είναι εγκατελείμενα και δεν υπάρχει κάποιος να τα συντηρήσει. Από την άλλη, πολλά κτήρια στην παλιά πόλη έχουν ανακαινιστεί, δίνοντας αρχοντική ομορφιά σε πολλά σημεία της. 

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Thursday, 01 September 2022 08:53

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.