Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Επίθεση από αντιπολίτευση σε Γεωργόπουλο και Μέξη – «Απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένο έργο» (εικόνες)

Νέα παρέμβαση με «βολές» κατά Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου και του προέδρου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας κ΄ Αλληλεγγύης, Πολιτισμού κ΄ Παιδείας Παναγιώτη Μέξη έκανε η Συντονιστική Επιτροπή Αντιπολίτευσής Δήμου Ερμιονίδας, μιλώντας ξανά για το θέμα των απευθείας αναθέσεων…

Ο Αναστάσιος Λάμπρου, Αναστάσιος Τόκας και Παναγιώτης Αποστόλου αναφέρονται στην αντικατάσταση κεντρικής θέρμανσης παιδικού σταθμού στο Κρανίδι και τονίζουν ότι ζητήθηκε από μόνο μία εταιρεία να υποβάλει προσφορά, με έδρα εκτός Ερμιονίδας, χωρίς ζητηθούν άλλες προσφορές ιδίως από ντόπιες επιχειρήσεις…

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Την τεράστια ευθύνη του κ. Γεωργόπουλου, λόγω της υψηλής εποπτείας που έχει στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας κ΄ Αλληλεγγύης, Πολιτισμού κ΄ Παιδείας, αναδεικνύει η απευθείας ανάθεση από τον Παναγιώτη Μέξη, της εκτέλεσης του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ», αντί του ποσού των 28.091,46 + Φ.Π.Α. 24%) = 34.833,41 € συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ.

Και αυτό γιατί ζητήθηκε από μόνο 1 εταιρεία να υποβάλει προσφορά, με έδρα εκτός Ερμιονίδας, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν άλλες προσφορές και ιδίως από ντόπιες επιχειρήσεις.

Εμείς ως Συντονιστική Επιτροπή και σε προηγούμενη μας παρέμβαση είχαμε ζητήσει να υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση για τα έργα που πρόκειται να γίνουν σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα ώστε οι επαγγελματίες (ντόπιοι και μη) να μπορούν να υποβάλουν προσφορές.

Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα, πως οι υποσχέσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση των επαγγελματιών της περιοχής μας είναι ψεύτικες και κάλπικες και ότι η Δημοτική Αρχή υπό τον κ. Γεωργόπουλο εξακολουθεί να κάνει έργα μεγάλου κόστους με απευθείας αναθέσεις, ενώ θα έπρεπε να διενεργεί συνοπτικούς διαγωνισμούς για την προστασία των συμφερόντων του Δήμου Ερμιονίδας και των δημοτών.

Αποδεικνύεται επίσης ότι όσα κατήγγειλε ο κ. Γεωργόπουλος ως αντιπολίτευση για τις απευθείας αναθέσεις, κάνει αυτός τα ίδια και σε χειρότερο βαθμό.

Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών!!

Η Συντονιστική Επιτροπή της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Λάμπρου Αναστάσιος Τόκας Αναστάσιος Αποστόλου Παναγιώτης

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Thursday, 01 September 2022 19:15

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.