Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

«Βόμβα» στο Άργος, ανεξαρτητοποιήθηκαν τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι – «Βολές» από Καμπόσο: «Η παράταξη μας δεν εκβιάζεται» (βίντεο, εικόνες)

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στον Δήμο Άργους-Μυκηνών τη Δευτέρα (10/10), καθώς ανεξαρτητοποιήθηκαν τέσσερις δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης («Αλλαγή Πορείας») του Δημήτρη Καμπόσου, με τον Δήμαρχο να απαντάει με επιθετικό τρόπο. «Η παράταξη μας δεν εκβιάζεται, λεβεντιά είναι να παραιτείσαι», υπογράμμισε, αφήνοντας… υπόνοιες για πολιτικούς εκβιασμούς. Εξελίξεις που έρχονται με... φόντο τις ερχόμενες εκλογές. 

Ειδικότερα, ανεξάρτητοι δηλώνουν από τη Δευτέρα (10/10) οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Διολίτσης, Παναγιώτης Δούρος, Βασίλης Μπέζας και Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνο Μπέγκο, οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι δηλώνουν την αποχώρησή τους από τη δημοτική παράταξη «Αλλαγή Πορείας», αλλά αναφέρουν ότι παραμείνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η απάντηση του Δημήτρη Καμπόσου ήταν άμεση.

«Καλό ταξίδι και να φέρουν τις παραιτήσεις τους. Λεβεντιά είναι να παραιτείσαι, συνεχίζουμε το έργο μας. Η παράταξη μας δεν εκβιάζεται! Οι μάσκες έπεσαν! Συνεχίζουμε ισχυροί το έργο μας!», υπογράμμισε ο Δημήτρης Καμπόσος μέσω βίντεο και στη συνέχεια τόνισε με… υπονοούμενα: «Δεν θα κάνω κανένα αντιδήμαρχο εκβιάζοντάς με "δεν θα κατέβω μαζί σου". Δεν θα κάνω κανένα πρόεδρο της ΔΕΥΑΡΜ υπό την απειλή να μην κατέβει μαζί μου»… 

Όπως ο ίδιος τόνισε τους είχε ζητήσει υπεύθυνες δηλώσεις για το εάν θα είναι υποψήφιοι μαζί του στις ερχόμενες εκλογές, ώστε να τους δώσει θέσεις ευθύνης στον Δήμο. Γίνεται αντιληπτό ότι μετά από αυτή την εξέλιξη άνοιξε νέα σελίδα στα δημοτικά δρώμενα του δήμου Άργους-Μυκηνών.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Monday, 10 October 2022 09:59

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.