Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Θρήνος στο μπάσκετ: «Έφυγε» σε τροχαίο ο Δημήτρης Παπούλης, αρχηγός του Φοίβου Κω

Στο πένθος βυθίστηκε στο νησί της Κω, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ από την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Παπούλη.

Το απόγευμα της Δευτέρα (03/10) ο 34χρονος αρχηγός της ομάδας Φοίβος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους…

Σύμφωνα, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ΙΧΕ αυτοκίνητο που επιχείρησε να στρίψει στον κόμβο της Πειραιώς (λίγο πριν την είσοδο της πόλης) γύρω στις 18:30 συγκρούστηκε με την διερχόμενη μοτοσυκλέτα του Δημήτρη.

Στον Φοίβο όλοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι σκοτώθηκε ο Δημήτρης. Το μπάσκετ και ο αθλητισμός των Δωδεκανήσων πενθούν την απώλεια ενός παιδιού, ενός εξαιρετικού ανθρώπου, του αρχηγού του Φοίβου Κω.

«Ο Δημήτρης ένα παιδί χαμηλών τόνων, χαμογελαστό και ευχάριστο που είχε καλές σχέσεις με όλους στον χώρο του μπάσκετ και στην καθημερινότητα του δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας», υπογραμμίστηκε…

Συλλυπητήρια της ΤΕ ΕΟΚ για την απώλεια του Δημήτρη Παπούλη

Το Δ.Σ. της ΤΕ ΕΟΚ θέλει να εκφράσει την βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του αρχηγού του Φοίβου Κω, Δημήτρη Παπούλη. Η ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου σε έκτακτο ΔΣ αποφάσισε: Να αποσταλεί στεφάνι στην κηδεία του εκλιπόντος, να εκπροσωπηθεί στην κηδεία από τον αντιπρόεδρο του ΔΣ κ. Δρόσο Δημήτρη, να μην αγωνιστεί κανένα τμήμα του Φοίβου Κω την αγωνιστική 7-9 Οκτωβρίου, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής της ΤΕ ΕΟΚ και τέλος να καθιερωθεί τουρνουά στο όνομα του εκλιπόντος, ετήσιο, υπό την αιγίδα της ΤΕ ΕΟΚ.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.