Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Λυγουριό: Καλοκαιρινή συναυλία γεμάτη μουσική και χρώματα από την ΚΕΔΕΠ (εικόνες)

Λυγουριό: Καλοκαιρινή συναυλία γεμάτη μουσική και χρώματα από την ΚΕΔΕΠ (εικόνες) Πηγή: Tasos Chronis (Facebook)

Η επιχείρηση Πολιτισμού του Δήμου Επιδαύρου ξανασυστήθηκε και οι εκδηλώσεις της δίνουν άλλο… χρώμα στην περιοχή και το απόγευμα της Κυριακής (26/06) στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, δημιούργησε με μεγάλη επιτυχία μία καλοκαιρινή συναυλία γεμάτη μουσική και χρώματα.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (ΚΕΔΕΠ) δηλώνει και πάλι… παρούσα με τον δήμαρχο Αναστάσιο Χρόνη να δηλώνει υπερήφανος.

Οι σπουδαστές των μουσικών τμημάτων με την καθοδήγηση της Δήμητρας Σαγκιώτη στο πιάνο, του κ. Γκάτζιου Αθανάσιου στην κιθάρα, του κ. Τσούλια Θεόδωρου στο μπουζούκι και άλλων φίλων μουσικών, παρουσίασαν μία μουσική βραδιά που εξέπληξαν ευχάριστα τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού Ευγενία Λιούγκα, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Γαλάνης, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Αθανάσιος Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου (ΚΕΔΕΠ) κ. Τριαντάφυλλος Κρέτσης, γονείς και φίλοι.

Χρόνης: Η επιμονή να ξανά συστήσουμε τη ΚΕΔΕΠ ήταν σωστή

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης δήλωσε:

«Γέμισε πάλι νότες η αίθουσα μας! Το μεγαλύτερο πλήγμα από την διάλυση της Κοινωφελούς Επιχείρησης ήταν ότι το πολυπληθές ωδείο σταμάτησε να λειτουργεί.

Σήμερα λοιπόν που 40 παιδιά μας έδειξαν τη δουλειά τους, είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιμονή μας να ξανά συστήσουμε την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) ήταν σωστή, παρά τα προβλήματα που βρήκαμε και συνεχώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Συγχαρητήρια σε δασκάλους και μαθητές! Του χρόνου ακόμα περισσότεροι!».

Περισσότερα μουσικά τμήματα προσεχώς

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου (ΚΕΔΕΠ) Τριαντάφυλλος Κρέτσης υπογράμμισε:

«Δεσμευόμαστε με την έναρξη της νέας χρονιάς να δημιουργήσουμε περισσότερα μουσικά τμήματα».

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.