Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Λουτράκι: Διπλό χτύπημα ληστών σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και μανάβικο

Λουτράκι: Διπλό χτύπημα ληστών σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και μανάβικο Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνελήφθη, το πρωί της Τετάρτης (07/10), στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, 19χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν πρακτορείο «ΟΠΑΠ» και αφαίρεσαν χρήματα.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, την ίδια μέρα είχαν διαπράξει ακόμη μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, όπου είχαν αφαιρέσει χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «korinthiannews.gr», οι δύο ληστείες αφορούσαν στο κατάστημα του ΟΠΑΠ κοντά στον Ι. Ναό της Παναγίας Γιάτρισσας, όπου οι δράστες αφαίρεσαν 990 ευρώ και στο μανάβικο του Βλάσση επι της Εθνικής Αντιστάσεως, όπου οι δράστες αφαίρεσαν περίπου 300 ευρώ.

Πηγή: korinthiannews.gr

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Friday, 07 October 2022 20:45

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.