Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης (βίντεο)

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 22χρονος σύντροφος της 17χρονης (βίντεο) Πηγή: ieidiseis (Facebook)

Συνελήφθη τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (06/08) ο 22χρονος σύντροφος με καταγωγή από το Πακιστάν, που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας (01/08).

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στα Σκόπια, μαζί με ομάδα ατόμων που ήθελαν να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη. Οι Ελληνικές αρχές είχαν ενημερώσει από τη πρώτη στιγμή τις αστυνομίες των γειτονικών βαλκανικών χωρών για το άτομο αυτό και τελικά εντοπίστηκε κατά την διάρκεια ελέγχων στην Βόρεια Μακεδονία.

Την είδηση της σύλληψης μετέδωσε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με μήνυμά του στα social media.

Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης

Η μητέρα της μιλώντας στον «Alpha», είπε ότι η Νικολέττα δεχόταν απειλές από τον σύντροφό της επειδή πριν από λίγες μέρες του είχε ζητήσει να χωρίσουν. «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο», είπε και συνέχισε: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Όσον αφορά στην ώρα της δολοφονίας αποκάλυψε: «Εγώ ήμουν στη δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».

Σημειώνεται ότι η 17χρονη είχε δεχθεί δεκάδες απειλητικά μηνύματα στο κινητό της από τον 22χρονο πακιστανικής καταγωγής που θεωρείται από την ΕΛΑΣ ως ο βασικός ύποπτος. Αυτά τα απειλητικά μηνύματα προέκυψαν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού της 17χρονης στην οποία προχώρησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Αναμένεται η πιο λεπτομερής εξερεύνηση των ηλεκτρονικών πειστηρίων από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Οι Αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον νεαρό θα αναζητούν το τελευταίο στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο με την ελπίδα να μπορέσουν να φτιάξουν έτσι το δρομολόγιο διαφυγής του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική ερευνά, η ώρα θανάτου της Νικολέτας υπολογίζεται στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας με την αστυνομία να ενημερώνεται από τους οικείους της περίπου στις 23.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας. Αυτές τις πέντε ώρες ο νεαρός κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να εξαφανιστεί και παρά το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ δεν έχει εντοπιστεί.

Η 17χρονη είχε καταθέσει υπέρ του Πακιστανού για αιματηρό επεισόδιο

Τις προηγούμενες ημέρες νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τη σχέση του ζευγαριού και σύμφωνα με το «Mega», την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο νεαρός άνδρας. Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.

Τους δέκα μήνες όπου η άτυχη κοπέλα διατηρούσε δεσμό με τον νεαρό, οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί και έντονοι. Αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος για την απόφαση της 17χρονης να τερματίσει τη σχέση της με τον καταζητούμενο.

Πάλεψε με τον δολοφόνο της η 17χρονη - Της έκλεισε μύτη και στόμα

Ο ιατροδικαστής κ. Γεώργιος Ντιλέρνια, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Αυτό δείχνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, για να της «πάρει» τη ζωή.

Οι εκχυμώσεις, δε, που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, πιθανότατα από τα δάκτυλά του, αποκαλύπτουν πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμη, για να σώσει τη ζωή της.

Της έστελνε απειλητικά μηνύματα

Μάλιστα, η η 17χρονη Νικολέττα φέρεται πως τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλητικά μηνύματα από τον νεαρό Πακιστανό.

Ο Πακιστανός φαίνεται ότι τη ζήλευε πολύ και άρχισε να γίνεται απειλητικός και επιθετικός, όταν η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της.

H αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Θρήνος στο τελευταίο αντίο

Κρατώντας λευκά λουλούδια στα χέρια, η οικογένεια και οι φίλοι της 17χρονης συνόδευσαν την Πέμπτη (04/08) το ανήλικο κορίτσι στην τελευταία του κατοικία.

Στη Βέροια, εκεί οπού μεγάλωσε αλλά έφυγε στην Αθηνά για μια καλύτερη ζωή, έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία της Νικολέτας που το απόγευμα της Δευτέρας (01/08) έχασε μαρτυρικά την ζωή της.

Πηγή: lawandorder.gr

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Sunday, 07 August 2022 10:48

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.