Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Τα λόγια «πολέμου» από Καμπόσο, τα έργα στο Άργος και τα μηνύματα με το βλέμμα στις εκλογές (βίντεο)

Για τους πολεμιστές του «Ριάτσε» μίλησε ο Δημήτρης Καμπόσος σε δηλώσεις του την Παρασκευή (26/08), και μίλησε με έμφαση για τον «πόλεμο» που ο ίδιος κάνει, ώστε να αλλάξει την ιστορία του Άργους. Ρίχνοντας «βολές» σε όσους τον πολεμούν, ενώ έστειλε και μηνύματα σε αυτούς που θέλουν να διεκδικήσουν τον Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Ο Δημήτρης Καμπόσος προχώρησε, λοιπόν, σε δηλώσεις αναφορικά με τα δύο νέα αγάλματα που τοποθετήθηκαν στο κέντρο της πόλης και είναι αντίγραφα αυτών των στρατιωτών του «Ριάτσε» και στάθηκε στη σημασία αυτής της κίνησης…

Αναφέρθηκε στην αγροτική και αστική οδοποιία της περιοχής, για την οποία έχει εξασφαλιστεί ένα πόσο της τάξης των 9 εκατ. ευρώ. Τα έργα αυτά έχουν δρομολογηθεί για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο δήμαρχος μίλησε, επίσης, για την εμπορικότητα της πόλης του Άργους…

«Να βγάλουμε στην επιφάνεια την ιστορία της πόλης», υπογράμμισε, εκτός των άλλων, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, μιλώντας για τα αγάλματα των πολεμιστών «Ριάτσε», την ώρα που και στον ιταλικό τύπο έγιναν εκτενή αφιερώματα, εκθειάζοντας την κίνηση αυτή του Δημήτρη Καμπόσου. Με τον ίδιο να βλέπει νέες προοπτικές για τη σύσφιξη των Ελληνοϊταλικών σχέσεων και τη στενότερη συνεργασία της περιοχής της Καλαβρίας με την αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης.

Ο Δημήτρης Καμπόσος έκλεισε με τα παρακάτω λόγια τις δηλώσεις του, στέλνοντας μηνύματα προς όλους:

«Πολεμάμε διαρκώς, αλλάζουμε την ιστορία του τόπου μας, προχωράμε με βήματα μπροστά, διότι έτσι πρέπει να κάνουμε. Ο καλός νοικοκύρης στη φουρτούνα φαίνεται… Η φουρτούνα ήταν εδώ, όταν έκλειναν τα μαγαζιά και η πόλη πέθαινε και ο κόσμος αποφάσισε για τρεις θητείες να φέρει έναν καπετάνιο, ο οποίος δεν είναι από άλλο μέρος, ο οποίος έχει… αφήσει τα γόνατά του σε κάθε γειτονιά αυτής της πόλης παίζοντας. Γνωρίζω τους πάντες και τα πάντα, όσο πονάω εγώ αυτή την πόλη δεν την πονάει κανείς και φαίνονται όλα από τις πράξεις και όχι από τα λόγια.

Εάν είναι δυνατόν να αναλάβω τον δήμο με τέτοια ιστορική σημασία και να μη δώσω όλες τις δυνάμεις μου. Αυτό κάνω… Δηλαδή τι ήθελαν κάποιοι, να πηγαίνουμε και να κάνουμε ένα κολυμβητήριο σε κάθε χωριό, ε δεν γίνεται. Να κάνουμε μία ανάπλαση επιπέδου, όπως αυτή που κάνουμε στο Άργος, ε δεν γίνεται… Εάν λένε κάποιοι αυτά τα πράγματα ας κοιταχτούν σε κάποιον γιατρό, γιατί μάλλον άλλοι είναι εκείνοι που πρέπει να ασχοληθούν μαζί τους και άλλες επιστήμες.

Μην προσπαθείτε με διάλογο να τους αλλάξετε, δυο είναι οι λόγοι που το κάνουν. Ο ένας λόγος είναι η καρέκλα αυτή του δημάρχου, την οποία επιθυμούν και θέλουν, αλλά δεν έχουν από πίσω τα άντερα και την ψυχή να την υποστηρίξουν, διότι όπου κλήθηκαν να κάνουν δουλειά δεν τα κατάφεραν. Επίσης, πολλοί από αυτούς που ορέγονται, είχαν θέσεις ευθύνης και στο παρελθόν, αλλά δεν έκαναν τίποτα, τίποτα με κεφαλαία γράμματα. Και πάμε λοιπόν σήμερα.

Για να έρθει κάποιος απέναντι, βεβαίως και να έρθει, βεβαίως και με χαρά να γίνει αυτό, να συστρατευτεί μαζί μου εάν έχει ιδέες ωραίες, να πολεμήσουμε παρέα γι’ αυτόν τον τόπο, αλλά με μηδενισμούς και αφορισμούς δουλειά δε γίνεται, διότι ο κόσμος βλέπει… Βλέπει πραγματικά ποιο ήταν το Άργος προ Καμπόσου και ποιο είναι σήμερα…».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε βίντεο:Ο Δημήτρης Καμπόσος ήρθε, μάλιστα, να συμπληρώσει αργότερα με ανάρτηση στο Facebook ότι αποτελεί πρώτο θέμα στην ιταλική τηλεόραση οι στρατιώτες που κοσμούν την αρχαία αγορά του Άργους, «Αυτούς που τοποθετήσαμε πριν λίγες μέρες στη σύγχρονη αγορά μας. Η αλλαγή συνεχίζεται, το Άργος είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, σύντομα θα εισπράττεισοβαρά οφέλη απότον τουρισμό», ανέφερε ακόμα...

Διαβάστε ακόμα:

Το Άργος υποδέχτηκε αντίγραφα των αγαλμάτων των «Πολεμιστών του Ριάτσε» (εικόνες)

Άργος: Γιατί προχωράει σε απολογισμό πεπραγμένων ο Καμπόσος (εικόνα)

Αργολίδα: Σχεδόν δυο εκατομμύρια ευρώ για αγροτική οδοποιία - Οι περιοχές που εντάσσονται στο πρόγραμμα

Κοινότητα Ελληνικού: Ευχαριστήριο για την αποκατάσταση ορεινών αγροτικών δρόμων (εικόνες)

Καμπόσος: Παρουσίαση έργων σε δρόμο με «βολές» και… τραγούδι σε Νίκα και Μαλτέζο (εικόνες)

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Monday, 05 September 2022 11:04

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.