Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Το Ναύπλιο ξανά «μαγνήτης» για κρουαζιερόπλοια (βίντεο)

Το Ναύπλιο αποτελεί… γνωστό προορισμό για κρουαζιερόπλοια (περιμένοντας και την παράδοση της μαρίνας). Αυτή τη φορά δυο γαλλικά κρουαζιερόπλοια βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Αργολίδας. Πρόκειται για το ιστιοφόρο μίνι κρουαζιερόπλοιο «Le Ponant» και το γνωστό «Le Lyrial», που επισκέπτεται συχνά το Ναύπλιο και άλλα λιμάνια στη χώρα. Με αποτέλεσμα να γεμίσει με κόσμο και η αγορά της πόλης.

Το «Le Ponant» με σημαία των νήσων Ουαλίς και Φουτουνά (γαλλικά:Wallis et Futuna) προερχόμενο από τη Μήλο βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (21/09) αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου και είναι ένα παραδοσιακό ιστιοφόρο σκάφος με τρία κατάρτια, πολύ αξιόπλοο που κατασκευάστηκε το 1991.

Οι 27 εξωτερικές καμπίνες του με παράθυρα, διαθέτονται σε τιμή που κυμαίνεται γύρω στα 3.500 ευρώ, και προσφέρει στους 64 επιβάτες που μπορεί να φιλοξενήσει μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις.

Επίσης το κρουαζιερόπλοιο «Le Lyria» υπό την ίδια σημαία νήσων Ουαλίς και Φουτουνά βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Ναυπλίου σήμερα.

Το πλοίο είναι νεότευκτο, πολυτελές και διαθέτει 122 καμπίνες και σουίτες (σ.σ. κάθε σουίτα έχει εμβαδόν 60 m2 και 12 m2 ιδιωτικό μπαλκόνι).

Ανήκει στην κατηγορία των «Comfort Class» και δίνει την δυνατότητα στους επιβάτες τους να ζήσουν μέσα στη χλιδή, με την έννοια ότι όλες οι υπηρεσίες είναι της κατηγορίας πολύ υψηλού επιπέδου…Το πλοίο μεταφέρει 350 επιβάτες.

Σχετικό βίντεο ανέβασε και ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος:

Διαβάστε ακόμα: 

Ναύπλιο: Εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια έδωσαν άλλη… πνοή στην πόλη (βίντεο, εικόνες)

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Wednesday, 21 September 2022 19:33

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.