Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Η επιστροφή Μαρίνη και η κίνηση που αξίζει και δείχνει πολλά...

Η επιστροφή Μαρίνη και η κίνηση που αξίζει και δείχνει πολλά... Πηγή: Παναργειακός ΑΠΟ 1926 (Facebook)

Εντός κι εκτός των τειχών της... πόλης

Όταν διάβασα ότι ο Ρέμος Μαρίνης επέστρεψε πρόσφατα στη δράση, μετά από οκτώ μήνες, σε φιλικό του Παναργειακού στη Θήβα κόντρα στον ΑΟ Υπάτου, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τη ρήξη χιαστού που είχε πάθει την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, μου ήρθε στο μυαλό ένα ξεχωριστό περαστικό και μια κίνηση του παίκτη των «λύκων», που αξίζει και δείχνει… πολλά!

Θα... πάμε στο Άργος. Ήταν 10 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Παναργειακός υποδέχτηκε την ΑΕ Ερμιονίδας σε φιλικό προετοιμασίας, ματς που έληξε 0-0, στο ντεμπούτο του Μάρκου Στεφανίδη στον πάγκο της φιλοξενούμενης. Η αποστολή της ΑΕ Ερμιονίδας είχε φτάσει στο γήπεδο και οι παίκτες της περίμεναν να μπουν στα αποδυτήρια, ώστε να ετοιμαστούν για το παιχνίδι, ενώ πριν είχαν βρεθεί και στον αγωνιστικό χώρο.

Κάποια στιγμή έκανε την εμφάνισή του ο Ρέμος Μαρίνης, ο οποίος ήρθε να χαιρετήσει τα μέλη της αποστολής της ΑΕ Ερμιονίδας, ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και οι άνθρωποι της μιλούν, μάλιστα, με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο…

Ο εκ των αρχηγών του Παναργειακού θέλησε κάποια στιγμή να μιλήσει μόνο στον Γρηγόρη Ιβάνοφ, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε κάνει επέμβαση στο γόνατό του. Ο νεαρός άσος της ΑΕ Ερμιονίδας είναι ο μεγάλος άτυχος της τρέχουσας σεζόν, καθώς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, υπέστη τον ίδιο – βαρύ – τραυματισμό σε προπόνηση. Ο Ρέμος Μαρίνης βρέθηκε κοντά του και έδωσε συμβουλές στον νεαρό παίκτη, ο οποίος έχει ξεκινήσει να διανύει τον ίδιο… δύσκολο δρόμο που ο ίδιος πέρασε για οκτώ μήνες.

Του ευχήθηκε να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός και του είπε ότι δεν θα καταλάβει πότε θα περάσει ο καιρός, ώστε να βρεθεί ξανά στο γήπεδο. Του συνέστησε να κάνει υπομονή, ειδικά για το διάστημα που θα πρέπει να δυναμώσει το πόδι του. Ήταν μια πολύ όμορφη και «δυνατή» στιγμή που λίγοι αντιλήφθηκαν. Ο νεαρός παίκτης τον ευχαρίστησε και οι δυο τους είπαν ότι ανυπομονούν να τα πουν ξανά στο γήπεδο υγιείς…

Εκείνη την περίοδο ο Ρέμος Μαρίνης μετρούσε αντίστροφα για να επιστρέψει. Τελικά, αυτό συνέβη στο πρόσφατο φιλικό, και τώρα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως είχε κάνει και με την ΑΕ Ερμιονίδας, η οποία με ανακοίνωση του είχε ευχηθεί και αυτή τον Φλεβάρη περαστικά. Ο άσος του Παναργειακού είχε βάλει στόχο, παίζοντας πέρυσι στην α’ κατηγορία Αργολίδας, να βρεθεί ξανά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και το κατάφερε, παρά τα εμπόδια… Όπως έδειξε, είναι μαχητής, αλλά πάνω από όλα διαθέτει ξεχωριστό χαρακτήρα!

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Friday, 11 November 2022 16:28

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.