Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Νέα Κίος: Οι παλαίμαχοι του Αργοναύτη έπαιξαν φιλικό με ομογενείς από τον Καναδά

Νέα Κίος: Οι παλαίμαχοι του Αργοναύτη έπαιξαν φιλικό με ομογενείς από τον Καναδά Πηγή: Apostole Nitsotoli (Facebook)

Σπουδαίο φιλικό έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (07/09) στη Νέα Κίο, όπου παλιές δόξες του Αργοναύτη αντιμετώπισαν σε γήπεδο της παραλιακής κωμόπολης, την ομάδα παλαιμάχων «Toronto Hellenic».

Πρόκειται για μια ομάδα ομογενών από το Τορόντο του Καναδά οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία το φετινό καλοκαίρι να συνδυάσουν τις διακοπές στην πατρίδα τους με φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχης ηλικίας ελληνικές ομάδες.


Πηγή: Apostole Nitsotoli (Facebook)

Πριν από τη Νέα Κίο έδωσαν φιλικά στο Μέτσοβο και τη Λάρισα ενώ αντιμετώπισαν τον Αργοναύτη έπειτα από την παρέμβαση ενός από τα μέλη της ομάδας, του Κιώτη ομογενή Δημήτρη Ζωγράφου.

Ο κ. Ζωγράφος δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ενός τραυματισμού του αλλά εκτελούσε χρέη προπονητή στην ομάδα. Αυτός είχε μεσολαβήσει, μάλιστα, και πριν από επτά χρόνια, ώστε η «Toronto Hellenic» να βρεθεί και τότε στη Νέα Κίο για φιλικό με τους παλαίμαχους του Αργοναύτη.

Οι βετεράνοι του Αργοναύτη το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να δώσουν στο πλαίσιο της ανάμνησης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες δύο ιστορικών προσφυγικών σωματείων: Του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης.


Πηγή: Apostole Nitsotoli (Facebook)


Πηγή: Michail TraikapisAMERU(MILIA METSOVO)-EPIRUS (Facebook)

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Ad Sidebar
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.